Skip to content

Indonesisch restaurant Zeeland

Indonesisch restaurant

Gwendo Food is een Indonesisch restaurant in Zeeland, in Goes om precies te zijn. Wilt u het lekkerste Indonesisch eten in Zeeland proeven? Komt u dan langs onze Indonesische afhaal in Goes. Wij zorgen er dan voor dat u kennis kunt maken met het lekkerste Indonesische eten. De Indonesische keuken is zeer gevarieerd. Indonesië bestaat namelijk uit meer dan 16.000 eilanden. De keuken kan dan ook per eiland verschillen. Wij hebben alleen het lekkerste eten geselecteerd voor in ons Indonesisch restaurant in Zeeland. De gerechten op onze menukaart zijn zeer gevarieerd, waardoor u goed kennis kunt maken met de verschillende gerechten uit de Indonesische keuken.

Takeaway food
Sato

Uw lievelingseten afhalen bij ons Indonesisch restaurant in Zeeland

Gwendo Food is een takeaway restaurant. U kunt Indonesisch eten bij ons bestellen, waarna u het af kunt halen om thuis op te eten. Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Heeft u vragen over bepaalde gerechten die wij in ons restaurant aanbieden? Stel uw vragen dan gerust. Ook als u bepaalde wensen heeft, kunt u dit altijd bij ons aangeven.

Kiest u ervoor om eten te bestellen bij ons Indonesisch Restaurant in Zeeland, dan weet u overigens ook zeker dat u voor kwalitatief goed eten kiest. Wij werken namelijk altijd hygiënisch en onze koks weten hoe zij de lekkerste Indonesische gerechten moeten klaarmaken. Wij horen vaker van onze klanten dat zij nog niet eerder zo lekker hebben gegeten. Daar zijn we als Indonesisch restaurant in Zeeland natuurlijk zeer trots op. Voor Indisch eten in Goes bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze zeer uitgebreide menukaart

Bent u benieuwd naar wat wij u allemaal te bieden hebben? Bekijkt u dan eens onze zeer uitgebreide menukaart. Op die manier krijgt u namelijk een goed beeld van de verschillende gerechten waar u uit kunt kiezen. Populaire Indonesische gerechten zijn bijvoorbeeld nasi goreng, saté en rendang. Bent u benieuwd naar wat een gerecht op onze menukaart precies inhoudt? Geeft u dit dan gerust aan, zodat wij u meer kunnen vertellen!
Rendang
gadogado

Bestellen kan telefonisch of in ons restaurant

U kunt uw eten telefonisch bij ons bestellen, zodat het klaar is als u het bij ons komt ophalen. Echter, kunt u ook gewoon ter plekke bestellen. Doet u dit, dan zal u wel even moeten wachten. Nadat u uw bestelling ontvangen heeft, kunt u thuis genieten van uw eten. Wij zijn uitsluitend een takeaway restaurant, eten in het restaurant zelf is dus geen optie.
Instagram

@Gwendo_food