Skip to content

Indisch eten Goes

Indisch eten Goes

Heeft u al eens Indisch eten in Goes gehad? Bij Gwendo Food kunnen we de lekkerste gerechten uit Indonesië voor u bereiden. Indonesië? Jazeker. Ten onrechte neemt men vaak aan dat met Indisch eten, eten uit India bedoeld wordt. Met Indisch eten bedoelt men echter eten dat afkomstig is uit het voormalige Nederlands-Indië, oftewel Indonesië. Indonesië bestaat uit duizenden verschillende eilanden, meer dan 16.000 zelfs. Er leven bovendien meer dan 300 volken in Indonesië. De Indische keuken is dan ook ontzettend gevarieerd. Dat merkt u uiteraard ook als u eten bestelt bij ons Indonesisch restaurant in Zeeland.

Saoto
spekkoek

Het lekkerste takeaway restaurant voor Indisch eten in Goed

Bent u een liefhebber van Indisch eten? Of bent u nog niet zo bekend met de Indonesische keuken en bent u erg benieuwd? Dan is het goed om te weten dat wij hét adres voor Indisch eten in Goes zijn. Als liefhebber van Indisch eten zal u al snel merken dat onze koks precies weten hoe zij de verschillende gerechten moeten klaarmaken. Als u nog niet bekend bent met de Indische keuken, laten wij u graag zien hoe lekker de verschillende gerechten kunnen zijn. Wij hebben niet voor niets de lekkerste gerechten uit Indonesië geselecteerd voor in ons restaurant.

In ons Indisch restaurant in Goes kunt u overigens uitsluitend uw eten afhalen. Eten in het restaurant is dus niet mogelijk. Dat heeft ook weer zo zijn eigen voordelen. Zo kunt u namelijk in de huiselijke sfeer van uw eigen woning van de heerlijke Indonesische gerechten genieten.

Wat voor eten bieden wij u aan?

De Indische keuken is dus zeer gevarieerd, maar wat zijn nu typisch Indische gerechten? We geven u graag een aantal voorbeelden. Typisch Indische gerechten zijn bijvoorbeeld ajam ketjap pedis en rendang. In de Indische keuken worden veel kruiden gebruikt. Als u van pittig houdt, dan vindt u op onze menukaart veel gerechten die u kunt proberen. Echter, is lang niet ieder gerecht uit onze keuken pittig. Ook als u helemaal geen liefhebber van pittig eten bent, kunt u dus bij ons terecht. Wilt u meer weten over een van de gerechten op onze menukaart? Laat het ons dan weten, zodat wij u meer kunnen vertellen! Wij vertellen u graag meer over de verschillende Indische gerechten. Bent u benieuwd naar de smaak van de verschillende gerechten? Dan raden we u aan om gewoon eens bij ons af te halen. Zo maakt u pas echt kennis met de smaak van de Indische keuken.
Takeaway food
Instagram

@Gwendo_food